Menu
Košarica

Za javne ustanove so možna naročila z naročilnico, izstavljen e-račun in rok plačila 30 dni. Za podjetja je mogoča ta možnost ob predhodnem dogovoru. Za večje količine nas kontaktirajte za ponudbo.

Delovne hlače

Delovne hlače Gladiator
Več žepov
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSGLADIATOR
Zračne in udobne delovne hlače Gladiator z več prostornimi žepi odporne na mehanske poškodbe in enostavne za vzdrževanje. Kontrastni rumeni šivi poskrbijo za večjo opaznost.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbomPovišan pas na ledvenem predelu Pas na hrbtnem d..
34.98€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSBOSMAN
Izjemno udobne in trpežne delovne hlače Bosman narejene iz 100% bombaža, ki ščiti telo pred visokimi temperaturami. Za bombažne tkanine je značilno, da ohranijo eleganten videz dlje. So nenadomestljive in brezčasne v proizvodnji delovnih oblačil.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gum..
22.86€
Delovne hlače Bosman z dodatnimi žepi
Več žepov
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHEZSBOSMAN
Udobne bombažne delovne hlače Bosman z dodatnimi žepi za shranjevanje delovnih pripomočkov. Izjemno trpežne in elegantne delovne hlače s kontrastnimi šivi. Zaradi svoje sestave nudijo odlično zaščito pred visokimi temperaturami.  Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbom Pas na hrbtnem ..
36.45€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSDROGOWIEC2
Visoko vidne zaščitne delovne hlače Drogowiec so namenjena zaposlenim, ki opravljajo dela, kjer je dobra vidljivost ključnega pomena. Spadajo med zaščitna oblačila, ki v celoti izpolnjujejo zahteve standarda EN ISO 20471, kar bo zagotovilo varnost in prepoznavnost zaposlenih. Standard: EN ISO 2..
39.51€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSDROGOWIEC
Delovne hlače Drogowiec ustrezajo standardu EN ISO 20471 in zagotavljajo večjo varnost in prepoznavnost v delovnih razmerah, kjer je dobra vidljivost ključnega pomena.Standard: EN ISO 20471Zapiranje z gumbiPas na hrbtnem delu je prešit z elastičnim trakom za boljše prileganje D..
17.37€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSEXPERT
Delovne hlače Expert s prostornimi žepi so izjemno udobne in vzdržljive. Narejene so iz mešanice bombaža in poliestra, ki je najbolj priljubljena izbira za delovna oblačila, saj ohrani svoj videz dlje. Enostavne za vzdrževanje.Zapiranje z zadrgo in gumbomDva žepa s ..
47.16€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSFACHOWIEC
Izjemno udobne delovne hlače Fachowiec iz bombažnega platna z dodatkom poliestra odporne proti mehanskim poškodbam.Zapiranje z zadrgo in dvema kovinskima gumboma Dva žepa s vstavkom spredaj in dodatnimi žepi z zapiranjem na zadrgoPas na hrbtnem delu z notranjim elast..
32.13€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSFLEXICAMO
Delovne hlače Flexicamo so namenjene za uporabo v težkih delovnih pogojih. Odporne so na trganje in odrgnine. Prostorni in priročni žepi za shranjevanje.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbom Pas na hrbtnem delu z notranjim elastičnim trakom Dva vstavljena žepa ..
37.08€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSKING
Izjemno vzdržljive delovne hlače King narejene iz tkanine polikoton ( mešanica bombaž/poliester), za katero je značilna dolga življenjska doba. Odlikuje jih visoka obstojnost barve in minimalno krčenje (zaradi pranja). Prostorni žepi omogočajo shranjevanje najrazličnejših delovnih pripomočkov. ..
16.29€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSKORSARZ
Izjemo vzdržljive in udobne delovne hlače Korsarz so narejene iz gosto tkanega 100% bombaža. Bombažna delovna oblačila so izjemno trpežna, imajo odlično toplotno izolacijo in higroskopske lastnosti. Zapiranje z gumbiZadnji del pasu je opremljen z notranjim elastičnim trakom za regulacijoDva vst..
19.89€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSLESNIK
Kamuflažne delovne hlače Lešnik iz mešanice bombaža in poliestra ohranijo svoj videz dlje. Enostavne so za vzdrževanje in izjemno udobne.  Zapiranje z zadrgo in gumbomDva vstavljena žepaPas na hrbtnem delu z notranjim elastičnim trakom za regulacijoStranski žep s ..
23.93€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSLION
Delovne hlače Lion narejene pretežno iz bombaža z dodatkom poliestra. Bombaž absorbira in hkrati odvaja toploto iz telesa. Zahvaljujoč temu oblačila uporabniku zagotavljajo izjemno udobje. Poliester po drugi strani poveča odpornost tkanine, zaradi česar oblačila trajajo dlje...
17.73€
Prikazujem 1 od 12 do 26 (3 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem