Menu
Košarica

Delovna oblačila Posejdon

Blagovna znamka: Sara WW Model: DHZSPOSEJDON
Udobne in funkcionalne delovne zimske delovne hlače Posejdon s podlogo, ki vas bo zaščitila pred mrazom in nizkimi temperaturami.  Odporne so proti mehanskim poškodbam in izjemno trpežne. Narejene so iz bombažnega platna z dodatkom poliestra.Zapiranje z zadrgo in kovi..
39.97€
Brez DDV:32.76€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSPOSEJDON
Funkcionalna in trpežna delovna jakna Posejdon s prostornimi žepi za shranjevanje raznih delovnih pripomočkov. Namenjena je za zaščito uporabnikov, hkrati pa zagotavlja estetski videz.Zapiranje z zadrgoDva vstavljena žepa s poklopcem in zapiranjem z velcro trakom na prsihO..
31.84€
Brez DDV:26.10€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DSJSPOSEJDON
Delovna softshell jakna Posejdon..
59.40€
Brez DDV:48.69€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DH34SPOSEJDON
3/4 delovne hlače Posejdon primerne za delo v toplejših dneh, saj so izjemno udobne in zračne. Številni prostorni žepi nudijo veliko prostora za shranjevanje.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbomPas na hrbtnem delu z notranjim elastičnim trakom za regulacijoDva sp..
38.43€
Brez DDV:31.50€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSPOSEJDON
Delovne hlače Posejdon narejene iz bombažnega platna z dodatkom poliestra. Udobne in funkcionalne delovne hlače, odporne proti mehanskim poškodbam in izjemno trpežne.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbomPas na hrbtnem delu z notranjim elastičnim trakom za regulacijoD..
24.60€
Brez DDV:20.16€
Delovne hlače Posejdon z dodatnimi žepi
Več žepov
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHEZSPOSEJDON
Izjemno trpežne in udobne delovne hlače Posejdon z dodatnimi žepi. Prostorni žepi nudijo obilico prostora za shranjevanje raznih pripomočkov.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbomPas na hrbtnem delu z notranjim elastičnim trakom za regulacijoDva sprednja vstavljena ..
38.76€
Brez DDV:31.77€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DKHSPOSEJDON
Ohranite svežino tudi v poletnih dneh z udobnimi in zračnimi kratkimi delovnimi hlačami Posejdon. Narejene so iz izjemno obstojnega blaga in enostavne za vzdrževanje.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbomPas na hrbtnem delu z notranjim elastičnim trakom za regulacijoDva ..
21.74€
Brez DDV:17.82€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DSHSPOSEJDON
Delovne softshell hlače Posejdon..
44.91€
Brez DDV:36.81€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DFZSPOSEJDON
Zimski delovni flis Posejdon za varovanje pred umazanijo je enostaven za vzdrževanje in izjemno trpežen. Zapiranje z zadrgo. Vstavki iz kontrastne tkanine poskrbijo za lepši izgled. Da vas tudi pozimi ne bo zeblo. Zapiranje z zadrgoPredel na ramenih iz  kontrastne tkanine..
30.38€
Brez DDV:24.90€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DTSPOSEJDON
Delovni telovnik Posejdon za varovanje pred umazanijo je enostaven za vzdrževanje in izjemno trpežen. Zapiranje z zadrgo. Vstavki iz kontrastne tkanine poskrbijo za lepši izgled, ojačitve iz kordura tkanine pa za večjo obstojnost.Zapiranje z zadrgoOjačan predel na ramenih iz..
27.89€
Brez DDV:22.86€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHFSPOSEJDON
Farmer hlače Posejdon so na voljo v dveh barvnih kombinacij. Odporne so proti mehanskim poškodbam, udobne in zračne. Zaradi svoje sestave ohranijo videz dlje.Žep na prsnem delu z zapiranjem na zadrgo in dodatnim žepom za mobilni telefonZapiranje z zadrgo in kovinskim gumbomPas na hrbtnem delu..
31.40€
Brez DDV:25.74€
Farmer hlače Posejdon z dodatnimi žepi
Več žepov
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHFEZSPOSEJDON
Farmer hlače Posejdon z veliko prostornimi žepi, ki omogočajo shranjevanje različnih delovnih pripomočkov. Narejene so iz bombažnega platna z dodatkom poliestra, ki zagotavlja estetski videz udobje in obstojnost.Žep na prsnem delu z zapiranjem na zadrgo in dodat..
46.56€
Brez DDV:38.16€
Prikazujem 1 od 12 do 18 (2 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem