Menu
Košarica

Svetleči trakovi

Predstavljamo vam kompletno zbirko samolepilnih svetlečih trakov.

Izpad elektrike na delovnem mestu poveča nevarnost za zdravja in varnost. Potrudite se po najboljših močeh, da odpravite težave, ki se lahko pojavijo, da rešite sebe in svoje zaposlene pred nevšečnostmi. Ponujamo Vam fotoluminiscenčne trakove, ki svetijo v temi prav za te namene in so proizvedeni z uporabo najnovejše tehnologije v fotoluminiscenci, da zagotovijo da so prehodi, stopnišča, vhodi in izhodi dovolj osvetljeni za vas, da najdete varno svojo pot.

Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo tega fotoluminiscenčnega traku niso strupeni in ne vsebujejo kakršne koli oblike fosforja ali radioaktivnih materialov. Potrebujejo zelo malo časa, da absorbirajo naravno ali umetno svetlobo (približno 2 uri), ko je tema z uporabo fotonov oddajajo močno fotoluminiscenčno reakcijo, ki lahko osvetli robove stopnic, vrata, prehode, stopnišča, robove plošč, vhodne/izhodne poti in vsepovsod, kjer se zahteva močna osvetlitev za dolgo obdobje.

Uporaba:
Glede na uporabo ločimo označevalne in protizdrsne svetleče trakovi. Protizdrsni so iz protizdrsnega materiala ali zaščiteni s protizdrsno zaščitno folijo za uporabo na tleh tudi za bolj frekventna območja.

Svetilnost:
Glede na svetilno moč in trajanje lahko izberete med standardnimi, super svetlečimi ali premium svetlečimi trakovi.


Blagovna znamka: Trakiza Model: PTS0030050
Protizdrsni trak, ki so sestavljeni iz našenaga najpopularnejšega standardnega protizdrsnega traku in črte, ki se sveti v temi. Ta črta je gladka, kar omogoča lažje čiščenje. Trak se napolni z naravno ali umetno svetlobo in oddaja svetlobo, kadar ugasnete luči ali nastane tema. Vsi naši svetleči izd..
73.20€
Brez DDV:60.00€
Blagovna znamka: Trakiza Model: PTS001
Protizdrsni trak svetleč v temi je idealen za poudarjanje kritičnih območja, še posebaj tisih ki so nagnjena k izpadu električne energije.Zrnata površina tega protizdrsnega traku, ki sveti v temi je aluminijev oksid in presega vso veljavno zakonodajo glede zahtev proti drsenju.Uporaba:Za zunanjo in ..
48.80€
Brez DDV:40.00€
Blagovna znamka: Trakiza Model: PTS002
Protizdrsni trak svetleč v temi je idealen za poudarjanje kritičnih območja, še posebaj tisih ki so nagnjena k izpadu električne energije. Zaradi kombinacije s črnim protizdrsnim trakom je označena površina dobro vidna tudi podneviZrnata površina tega protizdrsnega traku, ki sveti v temi je aluminij..
48.80€
Brez DDV:40.00€
Blagovna znamka: Trakiza Model: PTPGS001
Naš zelo svetleč fotoluminiscentni protizdrsni trak T3454 je primeren za številne aplikacije. Najbolje se obnese v notranjih prostorih, kot so stopnišča in hodniki. S trakom si zagotovite jasno označene poti in izhode v primeru izpada elektrike. Za varno prispetje do izhoda tudi iz višjih nadstropij..
55.91€
Brez DDV:45.83€
Prikazujem 1 od 9 do 9 (1 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem