Menu
Košarica

Za javne ustanove so možna naročila z naročilnico, izstavljen e-račun in rok plačila 30 dni. Za podjetja je mogoča ta možnost ob predhodnem dogovoru. Za večje količine nas kontaktirajte za ponudbo.

Večnamenski (duct) trakovi

Blagovna znamka: Trakiza Model: VLTG
Izjemno trpežen večnamenski „duct“ trak Goliath namenjen za uporabo v gradbeništvu. Odlikuje ga vrhunska moč oprijema. Primeren je za površine kot so les, opeka, beton. Prednosti: Izjemno močno lepiloVremensko odporen (veter, vlaga, sonce, dež)Ekstra močan tekstilni nosilecNe pušč..
8.65€
Brez DDV:7.09€
Večnamenski "duct" trak - BARACUDA BLUE
Rozprodano
Blagovna znamka: Trakiza Model: VLTBB
Večnamenski vodoodporni "duct" trak Baracuda Blue iz posebno močne toplotno vezane 4 plastne tkanine za dolgotrajno obstojnost. Ta zagotavlja njegovo trdnost in enostavno trganje. Trak je raztegljiv, vodoodporen in se ne lušči. Posebej zasnovana podloga zagotavlja odličen in dolgotrajen oprijem.&nbs..
3.64€
Brez DDV:2.98€
Blagovna znamka: Trakiza Model: VLTS
Začasni vodoodporni „duct“ trak Strong je izjemno zmogljiv. Primeren tudi za uporabo v težkih industrijskih okolji. Pri odstranjevanju ne pušča sledi lepila. Primeren za zunanjo in notranjo uporabo, tako na gladkih kot na grobih površinah.  Dobro se obnese tudi pri začasnem označevanju, sa..
4.76€ 5.98€
Brez DDV:3.90€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem