Menu
Košarica

Delovna oblačila Rocky

Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSROCKY
Udobna delovna jakna Rocky s prostornimi žepi za shranjevanje delovnih pripomočkov in ojačitvami iz kordura tkanine za še večjo vzdržljivost.Zapiranje z zadrgoPokončni ovratnikOjačitve iz kordure na predelu ramenDva žepa s vstavkom in poklopcem iz kordure na prsihŽep za mobil..
24.49€
Brez DDV:20.07€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSROCKY
Delovne hlače Rocky odlikuje visoka obstojnost barve in minimalno krčenje. Narejene so iz mešanice poliestra in bombaža. Veliko prostornih žepov za shranjevanje pripomočkov.Zapiranje z zadrgo in gumbomDva žepa s kontrastnim vstavkom spredaj Zadnji del pasu – prišit e..
22.95€
Brez DDV:18.81€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DKHSROCKY
Kratke delovne hlače Rocky, da se boste počutili udobno pri delu tudi v toplejših delovnih dneh. Prostorni žepi omogočajo shranjevanje pripomočkov. Kontrastni vstavki poživijo izgled.Zapiranje z zadrgo in gumbomŽepi s kontrastnimi vstavkiZadnji del pasu – prišit elasti..
18.45€
Brez DDV:15.12€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHFSROCKY
Farmer hlače Rocky s prostornimi žepi za shranjevanje delovnih pripomočkov so izjemno udobne. Narejene so iz tkanine za katero je značilna velika obstojnost in minimalno krčenje, zaradi česar je postala izjemno priljubljena med izdelovalci delovnih oblačil.Več funkcijski..
29.65€
Brez DDV:24.30€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem