Menu
Košarica

Za javne ustanove so možna naročila z naročilnico, izstavljen e-račun in rok plačila 30 dni. Za podjetja je mogoča ta možnost ob predhodnem dogovoru. Za večje količine nas kontaktirajte za ponudbo.

Prosti čas

Blagovna znamka: Artmas Model: DJSSC
Softshell jakna izdelana iz 94% poliestra + 6% spandexa s TPU filmom, gramatura 320 g / m2 +/- 10g / m2, ki zagotavlja odlično zaščito pred vetrom in dežjem (3000mm vodni stolpec).Opis:zapiranje z zadrgo - kakovostna, zadrga proti vetru - tudi v žepih, z zavihkom na velcro3 zunanji žepi - 2 velika s..
35.90€
Blagovna znamka: Artmas Model: DJSSE
Softshell jakna izdelana iz 94% poliestra + 6% spandexa s TPU filmom, gramature 320 g / m2 +/- 10g / m2, ki zagotavlja odlično zaščito pred vetrom in dežjem (3000mm vodni stolpec). Opis:odsevne črte na trupu in rokavih, na sprednji in zadnji strani jakne,zapiranje z zardgo - kakovostna, zadrga ..
41.70€
Blagovna znamka: Artmas Model: DJSSM
izjemno kakovostna modra softshell jakna, z trdnimi šivi, visokokakovosten zaključek, privlačen videz.Jakna je narejena iz specializiranega materiala, ki zagotavlja popolno zaščito proti dežju  Zunanja plast: mikroflis - 96% poliester 4% spandex, impregniran, vodoodporen.Srednji sloj: Vodotes..
39.90€
Blagovna znamka: Artmas Model: DJSSP
Softshell jakna. Izdelana iz 94% poliestra + 6% spandexa s TPU filmom, gramatura 320 g / m2 +/- 10g / m2, ki zagotavlja odlično zaščito pred vetrom in dežjem (3000mm vodni stolpec). Opis:odsevni elementi na sprednji in zadnji strani jakne,zapiranje z zadrgo - kakovostna, zadrga proti vetru,6 zu..
37.90€
Blagovna znamka: Artmas Model: DSM
Delovna srajca:- srajca iz 100% bombaža- velikosti: od 39 do 46- barve: modra, rdeča, zelena..
9.45€
Blagovna znamka: Artmas Model: DFJPM
Moder asimetričen flis Polar z gramaturo 300 g / m². Narejen iz 100% poliestra.Opis:odsevne črte na trupu in rokavih - ki povečujejo varnost uporabnikovzapiranje na zadrgo spredajrokavi, zaključeni z elastiko - omejujejo vstop hladnega zraka v notranjostodprt rob z elastičnim vlečnim trakom in gumbi..
22.90€
Blagovna znamka: Artmas Model: DFJPE
Fluorescentno rumen flis Polar Eclipse z gramaturo 300 g / m².  Narejen iz 100% poliestra. Opis:odsevne črte na trupu in rokavih, na sprednji in zadnji strani jakne,zapiranje z zadrgo - kakovostna, zadrga proti vetru - tudi v žepih,rokavi, zaključeni z manšeto z elastičnim trakom - to zman..
28.70€
Blagovna znamka: Artmas Model: DFJPJ
Siv flis Polar Jocker z gramaturo 300 g / m², narejen Iz 100% poliestra.Opis:zapiranje z zadrgo - kakovostna zadrga z zaščito pred vetrom - tudi v žepihrokavi zaključeni z manšetoodprt rob z elastičnim vlečnim trakom in gumbi za nastavljivoststoječ ovratnikramena, komolci in zadnji del podlakti so o..
21.50€
Blagovna znamka: Artmas Model: DJN
Nepremočljiva jakna  iz najlona za zaščito pred dežjem. - Material: najlon- barve: mornarsko modra..
8.90€
Blagovna znamka: Artmas Model: DJPVC
Nepremočljiva jakna  iz PVC-ja za zaščito pred dežjem. - Material:PVC- barve: zelena..
6.10€
Blagovna znamka: Artmas Model: DKJHN
Nepremočljiv komplet jakna in hlače iz najlona za zaščito pred dežjem. - Material: najlon- barve: mornarsko modra..
12.90€
Blagovna znamka: Artmas Model: DPN
Nepremočljiv plašč iz najlona za zaščito pred dežjem. - Material: najlon- barve: mornarsko modra..
9.00€
Prikazujem 1 od 12 do 17 (2 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem