Menu
Košarica

Za javne ustanove so možna naročila z naročilnico, izstavljen e-račun in rok plačila 30 dni. Za podjetja je mogoča ta možnost ob predhodnem dogovoru. Za večje količine nas kontaktirajte za ponudbo.

Delovne kratke majice

Blagovna znamka: Artmas Model: DDKM
Kakovostna dvobarvna kratka majica iz 100% bombaža. Gramatura 160 g / m². Sestava: 100% bombaž, visokokakovosten, zračen material. Okrogel izrez.Uporaba: za mehanike, upravljavce strojev in naprav, na gradbiščih, v skladiščih, v kmetijstvu in vrtnarstvu.Barve: črna - oranžna, mornarsko modra - ..
7.20€
Brez DDV:5.90€
Blagovna znamka: Artmas Model: EDKM
Enobarvna kratka majica z gramaturo 180 g / m². Narejena je iz visokokakovostnega bombaža. Sestava: 100% bombaž, visokokakovosten, zračen material. Okrogel izrez. Večja gramatura je idealna za tiskanje.Barve: bela, rdeča, zelena, rumena, siva, oranžna, modra, mornarsko modra, črnaUporaba: ..
6.83€
Brez DDV:5.60€
Blagovna znamka: Artmas Model: VDKM
Vojaška kratka majica z gramaturo 180 g / m². Narejena je iz visokokakovostnega in zračnega bombaža. Sestava: 100% bombaž, visokokakovosten, zračen material. Okrogel izrez. Zaradi večje gramature je idealna za tiskanje.Uporaba: za mehanike, upravljavce strojev in naprav, na gradbiščih, v skladi..
6.83€
Brez DDV:5.60€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem