Menu
Košarica

Protidrsni premazi

Naši proti drsni premazi se uporabljajo za proti-drsno obdelavo tal mineralne sestave. Na površini tal ustvarijo nevidno plast, ki občutno poveča koeficient trenja (nedrsnost) in zagotavlja varen in dober oprijem ter učinkovito odpravljajo probleme, ki lahko nastanejo zaradi mokrih ali vlažnih talnih površin.

Glede na uporabo ločimo:

NAREDI SAM - izdelek prihaja v razpršilki z enostavnimi navodili za takojšno uporabo. Namenjen je gospodinjstvom in malim profesionalcem. En nanos za nekaj let. Za keramiko, granit, granigres.

PROFESSIONAL - za profesionalno rabo

T201 - Porcelanaste ploščice in kopalne banje

T202 - Keramika in granit

T203 - Teraco in mozaik

T205 - Beton, teraco, marmor, kamen

Uporaba:

Za notranjo in zunanjo uporabo. Potencialni uporabniki produkta proti drsenju so: Gospodinjstva, hoteli, trgovine, nakupovalni centri, bolnišnice, šole, klavnice, mlekarne, zdravstveni domovi, banke, letališča, javne ustanove, restavracije, bari, proizvodnje, ...  

Čistilo za proti drsno obdelana tla T100

Večnamensko čistilo posebej razvito za čiščenje in vzdrževanje površin mineralne sestave s profesionalno protidrsno obdelavo. S svojo unikatno formulacijo razgrajuje maščobe, olja in umazanijo na talnih površinah. Je blag izdelek, ki se lahko uporablja dnevno ali občasno in globinsko očisti površino.

Razpršilo proti drsenju
Rozprodano
Blagovna znamka: Trakiza Model: SPD001
Vrsta: Razpršilo proti drsenjuUporaba: Za notranjo in zunanjo uporaboKoličina: 1lUstvari nevidno površino, ki poveča koeficient trenja in zmanjšuje probleme z drsenjem. Enostavna uporaba z podrobniminavodili na etiketi. Za notranjo in zunanjo uporabo. 1L za cca 8m2NAREDI SAM IZDELEK -..
36.60€
Brez DDV:30.00€
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem