Menu
Košarica

Protizdrsne plošče

Z našimi protizdrsnimi ploščami Vam ponujamo rešitev, ki jo v prostoru mehansko pritrdite s pomočjo vijakov, žebljev ali spojk. Plošče so idealne za uporabo na stalno mokrih ali drugače neprimernih površinah za lepljenje.

Izdelane so iz 1,6 mm ali 1,5mm debelega vremensko odpornega aluminija s protizdrsno oblogo, ki ne izgublja barve. Standardna velikost je 115 mm x 635 mm, vendar Vam lahko ponudimo tudi druge velikosti, oblike in katerokoli od naših barvnih opcij.

Standardna velikost (115 mm x 635 mm) je izdelana s šestimi luknjicami za enostavno pritrditev s pomočjo vijakov in z zaokroženimi vogali za brezhiben ter estetski videz. Glede ostalih velikosti nas kontaktirajte.

Sedaj so na voljo tudi nove protizdrsne plošče v obliki črke L, ki so zaradi svoje oblike bolj primerne za stopnice oz. stopnišča, saj v celoti pokrivajo robove stopnic. Standardna velikost je

120mm x 45mm x 635mm, vendar odvisno od količine, vam lahko dobavimo tudi ostale dimenzije.

Blagovna znamka: Trakiza Model: PP06350115
(na voljo tudi plošče v obliki črke L)Z našimi protizdrsnimi ploščami Vam ponujamo rešitev, ki jo v prostoru mehansko pritrdite s pomočjo vijakov, žebljev ali spojk. Plošče so idealne za uporabo na stalno mokrih ali drugače neprimernih površinah za lepljenje. Izdelane so iz 1,6 mm debelega vremensko..
25.13€
Brez DDV:20.60€
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem