Menu
Košarica

Za javne ustanove so možna naročila z naročilnico, izstavljen e-račun in rok plačila 30 dni. Za podjetja je mogoča ta možnost ob predhodnem dogovoru. Za večje količine nas kontaktirajte za ponudbo.

Delovna oblačila Bosman

Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSBOSMAN
Udobna bombažna delovna jakna Bosman s kontrastnimi belimi šivi in pokončnim ovratnikom. Prostorni žepi za shranjevanje.Zapenjanje s kovinskimi gumbiDva zgornja žepa s poklopcem, ki se zapirata s kovinskimi gumbiDva stranska žepa s pritrditvijoDvodelni rokavi, zaključeni s kovinskimi manšetami..
37.55€
Brez DDV:30.78€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DSJSBOSMAN
Delovna softshell jakna Bosman ..
59.40€
Brez DDV:48.69€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DH34SBOSMAN
Tričetrtinske delovne hlače Bosman Iz 100% bombaža za več udobja in izjemno trpežnost. Veliko prostornih žepov za shranjevanje pripomočkov in trojni notranji šivi za še večjo vzdržljivost.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbom Pas na hrbtnem delu z notranjim trakom za regulacijo Dva vs..
43.37€
Brez DDV:35.55€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSBOSMAN
Izjemno udobne in trpežne delovne hlače Bosman narejene iz 100% bombaža, ki ščiti telo pred visokimi temperaturami. Za bombažne tkanine je značilno, da ohranijo eleganten videz dlje. So nenadomestljive in brezčasne v proizvodnji delovnih oblačil.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gum..
27.89€
Brez DDV:22.86€
Delovne hlače Bosman z dodatnimi žepi
Več žepov
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHEZSBOSMAN
Udobne bombažne delovne hlače Bosman z dodatnimi žepi za shranjevanje delovnih pripomočkov. Izjemno trpežne in elegantne delovne hlače s kontrastnimi šivi. Zaradi svoje sestave nudijo odlično zaščito pred visokimi temperaturami.  Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbom Pas na hrbtnem ..
44.47€
Brez DDV:36.45€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DTSBOSMAN
Delovni telovnik Bosman 100% bombaž..
34.59€
Brez DDV:28.35€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHFSBOSMAN
Farmer delovne hlače Bosman spadajo v skupino izdelkov iz 100% bombaža, ki zagotavlja izjemno udobje in trpežnost. Elastične naramnice omogočajo regulacijo in odlično prileganje. Trojni notranji in mednožni šivi pa poskrbijo za še več vzdržljivosti. Všiti žep na prsnem delu, prekrit s pokl..
36.34€
Brez DDV:29.79€
Farmer hlače Bosman z dodatnimi žepi
Več žepov
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHFEZSBOSMAN
Izjemno vzdržljive bombažne farmer hlače Bosman z dodatnimi žepi, za shranjevanje orodja. Nastavljive naramnice za enostavno prilagajanje in udobje.  Všiti žep na prsnem delu, prekrit s poklopcemPas na hrbtnem delu z notranjim trakom za regulacijo Kovinska zadrga spredajStransko zap..
53.36€
Brez DDV:43.74€
Blagovna znamka: Sara WW Model: KSBOSMAN
Kapa s šiltom Bosman ..
4.88€
Brez DDV:4.00€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DMKRSBOSMAN
Kratka delovna majica Bosman..
7.14€
Brez DDV:5.85€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DKHSBOSMAN
Bombažne kratke delovne hlače Bosman z nastavljivim pasom za optimalno prilagajanje. Hlače so izjemno trpežne in enostavne za vzdrževanje.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbom Pas na hrbtnem delu z notranjim trakom za regulacijo Dva vstavljena žepa Dva žepa zadaj Strans..
29.54€
Brez DDV:24.21€
Prikazujem 1 od 11 do 11 (1 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem