Menu
Košarica

Za javne ustanove so možna naročila z naročilnico, izstavljen e-račun in rok plačila 30 dni. Za podjetja je mogoča ta možnost ob predhodnem dogovoru. Za večje količine nas kontaktirajte za ponudbo.

Delovna oblačila Expert

Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSEXPERT
Delovna jakna Ekspert z zapiranjem na zadrgo in ovratnikom , ki ščiti pred vrezi. Dodani odsevni elementi poskrbijo za boljšo vidnost.Zapiranje s plastično zadrgoPokončni ovratnik s protivrezno zaščito Dva vstavljena žepa z zapiranjem na zadrgo na prsihDva stranska vstavl..
64.12€
Brez DDV:52.56€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSEXPERT
Delovne hlače Expert s prostornimi žepi so izjemno udobne in vzdržljive. Narejene so iz mešanice bombaža in poliestra, ki je najbolj priljubljena izbira za delovna oblačila, saj ohrani svoj videz dlje. Enostavne za vzdrževanje.Zapiranje z zadrgo in gumbomDva žepa s ..
57.54€
Brez DDV:47.16€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHFSEXPERT
Dvobarvne Farmer hlače Expert z dodanimi odsevnimi elementi za boljšo vidnost. Ergonomsko oblikovane hlačnice omogočajo več svobode pri gibanju. Prostorni žepi za shranjevanje pripomočkov.Žep na prsnem delu z zapiranjem na zadrgo in dodatnim žepom iz kordure, ki ..
64.34€
Brez DDV:52.74€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem