Menu
Košarica

Za javne ustanove so možna naročila z naročilnico, izstavljen e-račun in rok plačila 30 dni. Za podjetja je mogoča ta možnost ob predhodnem dogovoru. Za večje količine nas kontaktirajte za ponudbo.

Delovna oblačila Szyper

Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSSZYPER
Funkcionalna delovna jakna Szyper narejena iz 100% bombaža. Udobna in trpežna jakna, ki nudi odlično zaščito med delom.Zapiranje z zadrgoPokončni ovratnikKontrastni vstavki na ramenih, zaključeni s odsevnim trakom. Dva žepa s poklopcem na prsih z zapiranjem z velcro tr..
19.62€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSSZYPER
Funkcionalne bombažne delovne hlače Szyper zagotavljajo maksimalno udobje in odlično zaščito. Hlače so izjemno trpežne. Imajo odlično toplotno izolacijo.Zapiranje z zadrgo in gumbomZadnji del pasu – prišit elastični trak na celotni dolžiniPas in zanke na pasu iz kontrastn..
18.63€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHFSSZYPER
Farmer hlače Szyper narejene iz 100%, ki je znan po svojih higroskopskih lastnostih. Med delom oblačila omogočajo maksimalno udobje in odlično zaščito in so izjemno trpežnaŽep na prsnem delu, prekrit s poklopcem iz kontrastne tkanine in odsevnim elementom.Pas i..
24.66€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem