Menu
Košarica

Za javne ustanove so možna naročila z naročilnico, izstavljen e-račun in rok plačila 30 dni. Za podjetja je mogoča ta možnost ob predhodnem dogovoru. Za večje količine nas kontaktirajte za ponudbo.

Delovna oblačila Tiger

Blagovna znamka: Sara WW Model: DJSTIGER
Udobna delovna jakna Tiger narejena iz mešanice poliestra in bombaža s posebnim tkanjem, kar zagotavlja izjemno trpežnost in odpornost na zunanje dejavnike.Zapiranje z zadrgoPokončni ovratnikDva žepa s kontrastnim vstavkom in s poklopcem na prsih z zapiranjem z velcro trak..
20.20€
Brez DDV:16.56€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSTIGER
Kakovostne delovne hlače Tiger iz mešanice poliestra in bombaža. Zaradi svoje sestave so izjemno obstojne in odporne. Prostorni žepi za shranjevanje delovnih pripomočkov.Zapiranje z zadrgo in gumbomKontrastna barva pasu in zank Pas na hrbtnem delu v celoti prešit z elast..
20.64€
Brez DDV:16.92€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHKSTIGER
Kratke delovne hlače tiger iz Tiger iz mešanice poliestra in bombaža so izjemno udobne in obstojne. Prostorni žepi omogočajo shranjevanje delovnih pripomočkov. Kontrastni vstavki za popestritev. Zapiranje z zadrgo in gumbomKontrastna barva pasu in zank Pas na hrbtnem de..
17.35€
Brez DDV:14.22€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHFFTIGER
Izjemno trpežne in udobne farmer hlače Tiger s prostornimi žepi za shranjevanje delovnih pripomočkov.Žep na prsnem delu, prekrit s poklopcem in pritrjen z velcro trakom.Zadrga spredajStransko zapiranje s kovinskimi gumbiZadnji del pasu z notranjim elastičnim trakom ..
25.58€
Brez DDV:20.97€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem